Разпродажба!

Ai-BURN HARDCORE – 90 КАПСУЛИ / 90 ДОЗИ

(5 клиентски отзива)

69.99 лв.

Наличност: Неналичен

Ai-Burn ® Hardcore е хранителна добавка, фет бърнър, за контролиране и намаляване на теглото. Растителните екстракти, присъстващи в продукта, благоприятстват формулата в посока отслабване, поддържане на тегло, ускорен обмен на вещества и много други. Добавка, базирана на ботаника – 100% формула от натурални екстракти.

Склад №: 2409089 | Партида 90 капсули: C21280 | Срок на годност: 06/2024

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Код: 8666-Ai-B Категории: , , Етикети: ,
Разфасовки:

Описание

Ai-BURN ® HARDCORE е хранителна добавка, фет бърнър, като допълнение към диетите за контролиране и намаляване на теглото. Всъщност отделните растителни екстракти, присъстващи в продукта, благоприятстват баланса на телесното тегло (Coleus, Mate) и стимулират метаболизма (чили), по-специално липидите (Bitter Orange) и въглехидратите (жен-шен). Екстрактът от зелен чай също така има тонизираща функция, за да противодейства на физическата и умствената умора. 

Какво представлява фет бърнър добавката Ai-BURN HARDCORE?

Ai-BURN® HARDCORE е безспорно един от най-добрите фет бърнър продуктив своя клас. Високото съдържание на активни съставки го прави много техничен и специфичен за онези, които търсят най-добрите добавки за отслабване без компромиси.

Само Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® HARDCORE е в състояние да предложи количествено толкова високо съдържание на активни съставки в еднократна доза! Той ви осигурява доза от 113 мг кофеин на капсула! 

Наименованието „фет бърнър“ се отнася до продукти, които могат да повишат метаболизма на мазнините или изразходването на енергия, което води до тяхното използване за енергийни цели във физическото обучение и последващо намаляване на теглото.

Основният приоритет на Yamamoto Nutrition е доказаната истинска ефективност и безопасност на елементите, които се използват, затова е създаден и Ai- BURN HARDCORE.

Тази подобрена фет бърн формула на своя предшественик Ai-BURN позволява максимална ефективност за повишена термогенеза и изхвърляне на мастни киселини.

Как работи тази добавка за отслабване (фет бърнър)? 

Ai-BURN Hardcore ви помага да постигнете целта си благодарение на синергичната комбинация от различни елементи от наистина ефективни растителни фитоекстракти. Те имат екип от „оптимални“ активни съставки на едно място, които подкрепят фундаменталното хранене, насочено към загуба на тегло.

В тази добавка за отслабване има „ансамбъл“ от растителни елементи с доказана стойност, като:

Кофеин: Най-известната активна фет бърнър съставка в кафето, чая, гуарана и много други съединения, която има положителен ефект върху толерантността към болка, умората и повишената концентрация. Кофеинът се абсорбира от червата и работи върху нервната, сърдечно-съдовата система и мастната тъкан. В нервната система той действа върху област от хипоталамуса, която регулира телесната температура (насърчава термогенезата) и чрез умерено повишаване на тази температура, особено по време на усилие, използва повече мазнини. Действа върху надбъбречната жлеза, както директно, така и чрез действието на централната нервна система, освобождавайки катехоламини, които в допълнение към повишената физическата активност, увеличават отделянето на мастни киселини като гориво.

Гуарана: Този отличен фетбърнър, източник на кофеин е бразилско растение, произхождащо от региона на Амазонка. През последните години е известно заради широкото си потребление в напитки, екстракти и добавки. От гуарана получаваме семената, които са химически съставени от кофеин, теофилин и теобромин – три естествени алкалоида, които имат стимулиращ ефект върху централната нервна система. Чрез този механизъм за стимулиране, гуарана, подобно на кофеина, има множество ползи:

 • Подобрява реактивността и вниманието
 • Повлиява положително на настроението 
 • Намалява умората 
 • Подтиска чувството на глад, което от своя страна води до загуба на тегло

Точно поради съдържанието на кофеин или по-скоро голямото количество гуаранин (аналогично на кофеина) се стимулира отделянето на катехоламини. Ето защо, то действа на тялото като енергизиращ стимулант, който насърчава метаболитно ускорение и подпомага за отводняването на течности чрез изразходване на мастни киселини.

Зелено кафе: То съдържа много антиоксиданти и е най-разпространената и добре позната хлорогенната киселина – мощен природен антиоксидант, фет бърнър, който може да ни предпази от ефектите на токсичните вещества и мутагените.

Най-забележителната характеристика на зеленото кафе в контекста на тази добавка за отслабване е несъмнено нейната помощ при загубата на тегло, тъй като има ефект на „фет бърнър“.  Тя използва мазнините като „гориво“ за производство на енергия. В допълнение към тонизиращите и фет бърнър ефекти, зеленото кафе има няколко други полезни свойства, които го правят много полезно – то повишава ефективността на тренировките, намалява умората, насърчава храносмилането,  диурезата и спомага за дренирането на телесните течности. Процентът на кофеина е по-нисък в зеленото кафе, отколкото при печените кафе смеси, тъй като суровия фасул е свързан с хлорогенната киселина, която образува кофеинов хлорогенат. 

По отношение на режимите за намаляване на теглото (фет бърнър) е полезно да се знае, че най-важното научно откритие за зеленото кафе е способността на хлорогенната киселина да се намесва в регулирането на нивата на кръвната захар със специфични ефекти върху реакциите на глюконеогенезата и чернодробната гликогенолиза. Фармакологичните изследвания показват, че хлорогенната киселина е инхибитор на глюкозо-6-фосфатазата, ензим, който играе ключова роля в хомеостазата на кръвната захар. Тези резултати бяха потвърдени чрез in vivo проучвания, които показват, че благодарение на този механизъм на действие, хлорогенната киселина може да намали чернодробната гликогенолиза (превръщането на гликоген в глюкоза в черния дроб) и кръвообращението на глюкозата. Следователно нивото на кръвната захар намалява концентрациите на чернодробната глюкозо-6-фосфатаза и гликогенът се увеличава. Ефектът върху контрола на захарта в организма се усилва от втори механизъм: инхибиране на неговата абсорбция, чрез специфичен и директен интервенционен механизъм върху клетките на чревната лигавица, което води до намаляване на циркулацията на захари, приемани с храна.

Зелен чай: Благодарение на полифенолите и големите количества катехин, той действа върху симпатиковата нервна система, увеличавайки термогенезата и липолизата. Също така изглежда, че зеленият чай проявява инхибиране на чревните липази, като по този начин намалява разграждането и абсорбцията на мазнините. За да бъдем по-конкретни, специфичният ефект на зеления чай се дължи на факта, че той съдържа също и определено количество кофеин, което заедно с катехините може да прояви термогенни ефекти като тези на теанин и аминокиселина, която ограничава секрецията на кортизол, индуциран от кофеина. 

Forskolin: Действа като фет бърнър и ускорява метаболизма чрез стимулиране на производството на молекула, наречена цикличен AMP (сАМР), която „помага“ на клетъчната комуникация. Когато се открие увеличение или намаление на сАМР, то действа като сигнал, който кара нашето тяло да изпълнява определени действия. Едно от нещата, които лагерът прави, е да накара клетките ни да увеличат ензима, наречен „хормонално-чувствителна липаза“, която действа чрез изгаряне на мазнини.

Coleus forskohlii е проучен преди всичко за въздействието си върху функцията на щитовидната жлеза. Според получените данни форсколин стимулира аденилатциклазата в тироидните мембрани, ензим с регулаторна функция във всички клетки, включително производството на АТР (за енергия) и сАМР (който носи сигнали за адреналин). 

Синефрин: Молекула, която се намира главно в недозрелия горчив портокал „Citrus aurantium“. Тя участва в загубата на тегло и намалява чувството на глад. Комбиниран в синергия с кофеина, неговите стимулиращи и термогенни ефекти се засилват, тъй като той ускорява метаболизма и по този начин позволява по-голямо окисление на мазнините. Синефринът действа чрез освобождаване на адреналин, реабсорбция на мазнините и увеличаване на енергийните разходи. Всъщност може да стимулира основния метаболизъм и по този начин да увеличи потреблението на енергия в покой. 

Кола гайка: Този плод е много богат на активни съставки и по-специално на теобромин и други ксантини, които стимулант нервната система. Неговите действия могат да бъдат сравнени с тези на кафето, но с предимството, че ефектът е рязък вместо постепенен. Кола гайката има забележителни свойства за загуба на тегло като също така предизвиква чувство на ситост .Той също така помага за намаляване на чувството за умора и подпомага за мускулната издръжливост.

Теобромин: Метилксанти е естествен алкалоид, присъстващ в какаовите дървета, чиито производни са открити благодарение на неговите различни забележителни свойства. Той има стимулиращ ефект върху централната нервна система и притежава диуретично и съдоразширяващо действие. Теоброминът се използва като вазодилататор, хипотензор,  диуретик и кардиотоник, който се вписва добре с тази група компоненти. Когато сАМР инактивирането се инхибира от съединение като теобромин, ефектите на невротрансмитера или хормона, които стимулират продукцията на сАМР са по-продължителни, следователно има стимулиращ ефект, който насърчава катехоламини с последващо въздействие върху освобождаването на мастни киселини.

Мате: Вещество с енергийни свойства, намиращо се главно в Аржентина. Коренното население го пие от празна суха тиква, през сламка, която служи като филтър. Мате съдържа набор от активни вещества като кофеин, хлорогенова киселина, теобромин и теофилин, които активират термогенезата и освобождаването на натрупаните мастни киселини. По-специално, благодарение на съдържанието на кофеин, той активира липази, ензими, които разграждат мазнините и ги правят достъпни за употреба. Благодарение на теобромина се намалява стреса, а теофилинът, от друга страна, увеличава производството на урина и повишава дрениращата и антицелулитна активност на напитката или добавката, която я съдържа.

Капсаицин: Фет бърнър субстанции, получени от лют червен пипер, който е попаднал в центъра на вниманието, благодарение на изследвания, които показват как капсаицинът и капсаициноидите могат да активират кафявата мастна тъкан (BAT). Нашето тяло има два вида мазнини: бели и кафеви. Първите се използват за производство на енергия, докато вториите за генериране на топлина чрез процес, известен като термогенеза. Тези клетки имат рецептори, които имат висок афинитет с капсаицин. Кафявата мастна тъкан изгаря излишната мазнина, за да произвежда топлина и неслучайно увеличава активността си след излагане на студ (когато е необходимо да се произвежда топлина) и хиперфагия (когато е необходимо да се изхвърлят излишните калории от храната). Излагането на ниски температури води до активиране на термични рецептори, които възприемат температурата чрез канални протеини, принадлежащи към семейството на транзиторния рецепторен потенциал (TRP), като TRPM8 и TRPV1. Капсаицинът и други капсаициноиди са фет бърнър мощни агонисти на TRPV1 рецептори и могат следователно да активират кафявата мастна тъкан, стимулирайки разсейването на излишните мазнини чрез топлина и да предизвикат генерализирано активиране на симпатиковата система. Това от своя страна, чрез освобождаване на норадреналин, стимулира BAT активността.

Жен-шен: Адаптогенът, произхождащ от Panax ginseng, е известен с това, че подобрява паметта и концентрацията, но също така увеличава физическата издръжливост и предотвратява увреждането на мускулите от упражненията. Полезно за спортисти по различни причини, женшенът е показал, че намалява времето за реакция, действа като фет бърнър и подобрява психомоторното действие както по време на тренировка, така и в покой, но може да активира метаболизма благодарение на ефекта си върху катехоламини. Оказа се също, че екстрактите от женшен могат да намалят телесното тегло, тъй като инхибират ензимите за липогенеза и холестерогенеза.

Наличието на L-тирозин, аминокиселина, която се намесва за създаване на невротрансмитери като адреналин, норадреналин и допамин, подпомага формирането на тиреоидни хормони t3 и t4 и заедно с други елементи помага при термогенезата.

Допълнителна информация

Разфасовка

90 капсули

5 отзива за Ai-BURN HARDCORE – 90 КАПСУЛИ / 90 ДОЗИ

 1. dimana.alexandrova (потвърден клиент)

  Ai-burn hardcore има ли противопоказания за хора с проблем с щитовидната жлеза!
  И възможно ли е да комбинира ClaPro?
  Благодаря!

 2. Belcho Hristov

  Привет и благодарим за въпроса! Теоброминът е съставката, към която трябва да се подхпди с уважение и разбиране, тъй като тя оптимизира работата на щитовидната жлеза. В тази връзка, трябва да се разгеда проблема двустранно: хипо или хиперфункция има човека насреща? Ако е с хипо функция, по-скоро вярвам, че продуктът, изобщо, като формула ще подобри работата на жлезата. Особено ако хипофункцията е продукт на лощ лайфстайл, а не на автоимунно оплакване. Ако е хиперфункция – моят съвет е термогенните фет-бърнъри да се избягват. Т.е. ако имаме хипофункция, заради лощ лайфстайл, комбинирането на тази формула Ai-Burn с ClaPro – не е проблем. Дори е желателна!

 3. Вяра Първанова (потвърден клиент)

  Здравейте,аз тренирам двуразово като загрявката ми е интензивна с бягане,гъвкавост,бегови и ускорения,след това отсечки от 60 до 300м или дърпане шейна с тежести от 60до 200м.,също различни подскоци над препятствия и на високо.Втора тренировка силова-вдигане на тежести+коремни,гръбни преси,кофички,набиране и лицеви опори!Почивка активна един път седмица(йога и разтягане в къщи)Храна-старая се здравословно 5пъти,като включва-сутрин варени яйца,кис.мл.с чиа и пчелен прашец.След това плод +протеин с л-карнетина.На обяд-тел.месо или пиле със салата с 1 филия хляб с квас от био конопено брашно или от лимец!Следобед след тренировка протеин,преди тренировка фурми,барче без захар или шоколад без захар+ кафе!Следобедна тренировка минимум2часа.Вечеря яйца,или риба или пилешко или телешко +задушени зеленчуци+филия хляб с квас лимец или пълнозърнест!На45год.съм 169-59кг!искам да изчистя 2,3 кг подкожна мазнина в областа на глутеуса и бедрата,не е целулит!По колко от продукта да пия и по кое време на деня,също когато сам на състезание може ли да го взимам и по колко и кога?Поздрави Вяра Първанова!

  • Belcho Hristov

   Здравейте Вяра,

   изключителна динамика в подготовката Ви, поздравления. Със сигурност започнете с 1 капсула 2 пъти дневно. Ако денят е тренировъчен, винаги приема на продукта нека да е 30 мин преди натоварвания. Ако тренирате двуразово – два пъти преди сесии ползвайте приема. В почиен ден, надявам се имате такъв, сутрин след сън и следобяд между храненията. Опитайте след 5 дена да качите дозата на 2 капсули в сутрешен прием и 1 в следобеден … Увеличете водата и сложете диетата в малък дефицит от калории, може би 15-20%?

 4. Антония Динчева

  Ai-Burn ® Hardcore или Thermo Capsules на One Protein е по подходящ продукт за жена на 48 години . С цел сваляне на килограми. Спортуваща 4 пъти седмично.

  • Belcho Hristov

   Здравейте! Категорично Thermo Capsules – по-балансирани са, докато Ai-Burn Hardcore е агресивен …

 5. Боби

  Здравейте,

  Имам 2 въпроса и ще се радвам да помогнете с напътствия.

  При 4 силови и 2 кардио тренировки седмично, около обяд, без приемането на никаква храна през деня до тренировката, кога е най-удачно и по колко да се пие от този продукт? За момента пия 1 капсула сутрин на гладно и после още 1 до 30 мин преди тренировка. Целта ми е дефицит за чистене, но задържане на мускулна маса.

  И вторият въпрос е – може ли този продукт да се комбинира с прием на Л-Карнитин преди тренировка или няма реален смисъл то тази комбинация?

  Благодаря!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *